Office Compact

Office Compact

Compact is bedoeld voor de gevorderde gebruiker.
De inhoud is gebaseerd op de eindtermen van ECDL Basis en Standaard.
In de boeken staat de uitleg en oefeningen met stappenplannen.
In de online omgeving staan:

  • Eindopdrachten
  • Praktijkopdrachten
  • Online toetsen
  • Extra hoofdstukken

Hieronder staan de Office titels

Klik op een boek voor een inkijkexemplaar met inhoudsopgave.

Hieronder staan andere titels die tot de serie Compact behoren

Klik op een boek voor een inkijkexemplaar.

Het boek Compact Office is een combinatieboek met onderdelen uit Word, Excel en PowerPoint. Dit boek behandeld van alle drie de applicaties de basisvaardigheden die iedere student moet beheersen.

Dit boek behandeld alle Spreadsheetvaardigheden die in het kwalificatiedossier Financiële beroepen van Ecabo zijn beschreven. Naast de standaardonderwerpen uit Compact Excel bevat dit boek de volgende extra onderwerpen: Allerhande functies, Groeperen en subtotalen, Draaitabellen, 3D-werkmappen, de functies NIET, MACH, MODUS en MEDIAAN.

In dit theorieboek worden de basiskennis rondom Informatie en Communicatietechnologie behandeld. Denk aan computersystemen, geheugen en opslag, randapparaten, software, netwerken, internet, internetbedreigingen, veilige computer, veilige werkomgeving.

Online zijn er extra en actuele onderwerpen aanwezig.

In dit boek gaat het om onderwerpen die behoren tot de basisvaardigheden van online werken. Denk aan hoe internet werkt, hoe je informatie zoekt op internet, hoe je met die informatie om moet gaan, hoe je veilig surft en op welke manier je online wordt bedreigt. Maar ook de basisvaardigheden van werken met e-mail behoren tot online vaardigheden.

In dit boek gaat het om onderwerpen die behoren tot de basisvaardigheden van computergebruik. Het werken met windows en de basisvaardigheden van tekstverwerken worden uitgelegd. Maar ook onderwerpen computersystemen, geheugen en opslag, randapparaten, software, veilige computer en veilige werkomgeving komen aan bod.